Skonis neturi būti visa ko valdovas. Jį jaučiate tam, kad mėgautumėtes, o ne gadintumėte sau gyvenimą.

Sriubos


Šaltibarščiai
  • 100 g. burokėlių;
  • 0,5 l rauginto pieno ar kefyro;
  • 1-2 šviežio agurko;
  • 20 g. svogūnų laiškų;
  • krapų;
  • 100 g. grietinės;
  • 1-2 kiaušiniai;
  • 0,5-1 litras vandens.
Burokėliai gerai išverdami ir atšaldomi, tada supjaustomi į šiaudelius arba sutarkuojami. Į dubenį sudedami burokėliai, smulkiai supjaustytos daržovės (agurkai, svogūnai, krapai), grietinė, išplaktas raugintas pienas arba kefyras. Viskas gerai išmaišoma. Į kiekvieną lėkštę įdedama kietai virto kiaušinio ir užpilama šaltibarščių. Valgyti su karštom virtom bulvėm. Skanaus ;)



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą