Šaltibarščiai
- 100 g. burokėlių;
- 0,5 l rauginto pieno ar kefyro;
- 1-2 šviežio agurko;
- 20 g. svogūnų laiškų;
- krapų;
- 100 g. grietinės;
- 1-2 kiaušiniai;
- 0,5-1 litras vandens.
Burokėliai gerai išverdami ir atšaldomi, tada supjaustomi į šiaudelius arba sutarkuojami. Į dubenį sudedami burokėliai, smulkiai supjaustytos daržovės (agurkai, svogūnai, krapai), grietinė, išplaktas raugintas pienas arba kefyras. Viskas gerai išmaišoma. Į kiekvieną lėkštę įdedama kietai virto kiaušinio ir užpilama šaltibarščių. Valgyti su karštom virtom bulvėm. Skanaus ;)
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą